Puur Texels


Texel is niet alleen een prachtig eiland, maar staat ook bekend om zijn heerlijke streekproducten. Daarom hebben de gebroeders Duijzer het lekkerste Texelse vlees voor u geselecteerd. Het “PUUR TEXELS” label staat voor pure kwaliteit, pure smaak en pure ambacht.

 


 

Puur Texels rundvlees

De “PUUR TEXELSE’ runderen lopen het grootste gedeelte van het jaar heerlijk in de Texelse weiden en Texelse duinen. Daarna worden ze afgemest op “Hoeve Axel” in De Cocksdorp.

Op de boerderij word het vee met veel liefde verzorgd. Het dierenwelzijn staat hierbij voorop! Het vlees afkomstig van deze runderen is lekker mals, heerlijk van smaak en ook nog eens vrij van antibiotica!

 

 


 

Puur Texels varkensvlees

De “Puur Texelse” varken komen uit een diervriendelijke Wroet stal. Hier hebben ze heerlijk veel ruimte en kunnen ze lekker wroeten in een dikke laag stro.

Dat deze varkens een goed leven hebben gehad proef je ook terug in het vlees. Het vlees van deze varkens is van superieure kwaliteit en is ook weer helemaal vrij van antibiotica.

 

 


 

Puur Texels lamsvlees

Texels lamsvlees word wereldwijd geroemd om zijn bijzondere smaak. Deze smaak word vooral bepaald door het landschap waarin de lammeren opgroeien. Zij grazen op percelen met zilt grasland.

Het vlees krijgt hierdoor een lichtroze kleur en een licht zilte smaak. Uitsluitend de allerbeste lammeren worden geselecteerd door de gebroeders Duijzer en verkocht onder het label “PUUR TEXELS”.