Culinaire workshops voor groepen. Leerzaam, gezellig en lekker.


Hoe leuk is het om met een groep lekker te kokkerellen?! Met familie, vrienden, personeel of met andere hobbykoks. Bij Slagersatelier Duijzer kan dat. Duijzer is gespecialiseerd in het bereiden van de lekkerste specialiteiten.

Op de barbecue, de buitenkeuken en op ambachtelijke wijze. Daar hebben wij workshops van gemaakt. Leerzaam, gezellig en… lekker natuurlijk. Want wat we maken tijdens de workshop eten we gezamelijk natuurlijk lekker op.Een overzicht van onze workshops


BBQ Workshop

Tijdens deze workshop laten wij u zien hoe u een Keramische BBQ het beste kunt bedienen en wij gaan samen met u een aantal lekkere gerechten maken. Onze pitmaster leert u de nodige BBQtechnieken, zoals roken, stomen, indirect en direct grillen. Deze workshop is zowel geschikt voor de beginnende als de gevorderde BBQ-er.

 

Tijdens de workshop maken we de volgende gerechten:
• Plukbrood met rauwe kaas
• Moink Balls
• Picanha
• Gevulde mini paprika
• Beercan Chicken
• Nagerecht

 

Duur van de workshop 4 – 5 uur
Prijs per persoon 45,00

Te boeken vanaf 15 personen

Workshop van kop tot staart

Tijdens deze workshop leer je alles over het varken; zijn leven, zijn sterven, zijn smakelijke onderdelen en natuurlijk de bereiding daarvan. Vervolgens gaan de cursisten het varken zelf verdelen, onder begeleiding van onze slager. Hierbij kan men zien dat er bijna niks van het varken ongebruikt blijft! Naast het verdelen en uitbenen van het varken laten wij ook zien hoe je een vers worstje maakt, hoe je een karbonaadje hakt en hoe je een rollade moet knopen. Na de workshop krijgen alle cursisten een goodiebag met een aantal smakelijke varkensvlees producten mee naar huis.

 

Duur van de workshop 3,5 – 4 uur
Prijs per persoon 40,00
Deze workshop is te boeken vanaf 10 personen (max. 15 pers.)

Workshop koken op open vuur

Samen koken op open vuur is het ultieme oerkoken. U gaat samen met onze buitenkok een aantal bijzonder gerechten maken. Slagers Atelier gebroeders Duijzer heeft hiervoor een speciale kar laten ontwerpen die uniek is in zijn soort. Wat voor gerechten kan je maken op open vuur en hoe krijg ik de juiste warmte onder de Dutchoven pannen. De beleving , het samenzijn en het plezier van buiten koken is het belangrijkste element van deze workshop. Geniet van het buiten zijn en maak ondertussen een heerlijke maaltijd die u doet verassen!

 

Duur van de workshop 4 – 5 uur
Prijs per persoon 55,00
Deze workshop is te boeken vanaf 20 personen (max. 30 pers.)

Workshop Paté maken

Leer in één avond je eigen pate maken. Allereerst komt de theorie aan bod; farce, deeg, materialen en variaties. U gaat vervolgens zelf aan de slag. Iedereen maakt , onder begeleiding een
eigen paté, waar je al je creativiteit en smaak in kwijt kunt. Omdat de pate, voordat hij word afgebakken, eerst goed moet afkoelen en op smaak moet komen, krijg je hem met afbak instructies mee
naar huis. Uiteraard hebben wij al een aantal overheerlijke paté’s voor u gemaakt en die gaan we lekker samen proeven, onder het genot van een lekker wijntje. Wij leveren alle materialen dus u hoeft niks mee te nemen.

 

Duur van de workshop 2,5 – 3,5 uur
Prijs per persoon 45,00
(inclusief 2 glaasjes wijn)
Te boeken vanaf 10 personen Maximaal 12 personen
Meld u aan voor een workshop   

  Wij willen ons graag aanmelden voor


   

  Wij komen met zoveel personen


   

  Op deze datum